Boerderijen

Op onze manege kunt u terecht voor buitenritten naar het strand, de duinen en het bos. Daarnaast kunt u lessen volgen in onze binnen- of buitenbak. Kinderen die te jong zijn voor lessen kunnen een wandelpony huren. Strandritten en lessen zijn het hele jaar mogelijk.



Op geitenboerderij De Mèkkerstee beleef je de charme van het boerenleven. Ervaar de wellness van onze geiten en bezoek onze vernieuwde kinderboerderij. Geniet tussendoor van ons zelfgemaakt ijs of bezoek ons restaurant voor een heerlijke kop koffie met appeltaart. In onze kaasmakerij zie je hoe onze kaas wordt gemaakt en in onze landwinkel kun je terecht voor allerlei streekproducten. Ben je met een (grote) groep of zoek je een leuke stop tijdens een dagtrip, dan verzorgen wij graag uw lunch! Ons restaurant is tevens een unieke locatie voor vergaderingen, sessies of allerlei andere bijeenkomsten.


Het Ezelhuis bestaat sinds 2008 en is momenteel gesitueerd in Kamperland aan de Jacobadijk 10, op zorgboerderij en mini-camping Catharina Mariahof. Sporadisch staat de kudde ook wel aan de Ruiterplaatweg te Kamperland, tegenover het winkelcentrum, naast de brandweer.



Wat is er nu leuker dan wandelen in Zeeland? Wandelen in Zeeland met alpaca’s natuurlijk! Voor een alpacawandeling vlakbij Domburg moet je absoluut bij Alpacas Zeeland zijn. Onze dames staan te popelen om samen met jou op pad te gaan. Een verblijf op de camping is niet nodig! Ideaal voor een leuke familiedag, vrijgezellenfuif of teamuitje. Tip: kijk ook eens bij de high tea met alpaca’s.



De klepperhoeve Middelburg


De Zeeuwse schuur, 18de en 19de eeuw

Reacties

  1. Beledig Napoleon, Olaf, Ruudje en Sven niet door ze hangbuikzwijntjes te noemen. Ze horen tot de Göttinger minivarkentjes en hebben een ‘gestroomlijnd uiterlijk’, leert een plakkaat op hun nachthok op de Middelburgse kinderboerderij De Klepperhoeve.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOLPHAARTSDIJK - Zeeland is een nieuw streekproduct rijker: Het Zeeuwse Hert. Vader Henk en zoon Boris Noordhoek uit Wolphaartsdijk fokken edelherten en drijven de enige hertenfarm in Zuidwest-Nederland. Het eerste vlees van hun ‘boerderijherten’ is sinds afgelopen weekeinde online te bestellen. ,,‘Loopvlees’ is het beste vlees hè. Zo mals...”

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten