Belgian boatshow Breskens

Belgian Boat Show in Breskens groeit tweede editie flink

BRESKENS - De Belgian Boat Show groeit als kool. Het evenement gooit voor het tweede jaar het anker uit in de jachthaven van Breskens met twee keer zoveel jachten als vorig jaar.
De  Boat Show in Breskens is het broertje van de Belgian Boat Show in Flanders Expo in Gent, die al ruim dertig jaar bestaat. Breskens is daar sinds vorig jaar een aanvulling op, omdat er vaartochten kunnen worden gemaakt en watersporten beoefend. Op de eerste ‘natte’ editie kwamen vorig jaar zo’n 4500 bezoekers op ruim honderd boten af. 

Jaarlijkse show

Christophe Coseyns, ‘head of boat show’, had toen al de wens om het evenement in Breskens uit te laten groeien tot een jaarlijkse show met twee- tot driehonderd boten. De organisatie hield woord, de show wordt op alle vlakken groter. De tent, waar nog meer boten op de wal en kramen met watersportgerelateerde producten staan, wordt dit jaar ook een stuk groter. 
De Belgian Boat Show wordt van vrijdag 5 tot en met zondag 7 oktober gehouden. Toegang is gratis, maar bezoekers moeten zich wel aanmelden. Meer informatie op belgianboatshow.be.

Reacties

  1. Als je het lief vraagt, mag je zelfs een jacht op. Nick Lanting doet niet moeilijk, hij nodigt ons maar al te graag uit op de Hanse 630E uit 2006. Niet zo vreemd, want Lanting is jachtenmakelaar bij De Valk Yacht Brokers en wil het stoere zeiljacht verkopen. De vraagprijs is 450.000 euro. De Balkenendenorm is voor ons nog lang niet in zicht, maar toch leidt Lanting ons graag rond. ,,Het is een zeiljacht voor open zee, want hij heeft een diepgang van drie meter. We hebben hem opgehaald in Sint-Annaland, waar hij op de kant lag. We hopen het jacht dit weekend te verkopen."

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten