Restaurant en B&B IN Geersdijk

Restaurant de Korenbeurs

kwaliteit is wat gasten er zelf van zeggen
Restaurant de Korenbeurs is uitgeroepen tot het 6e beste restaurant in de top 10 van Zeeland door Iens. Iens is een website waar onze eigen gasten ons op beoordelen. Waar wij u hartelijk voor willen bedanken!


Daarbij hebben wij een vermelding in de Michelingids van 2017, met een “bestekje”. Waar wij heel trots op zijn!


De Gault Millau 2018 heeft ons beoordeeld als "Stijger" met 12 punten.


Barbara's Bed & Breakfast heeft gastbeoordelingen op Tripadvisor.
Landgoed Rijckholt is een mooie buitenplaats, goed bereikbaar en dicht bij de zee en het Veerse Meer. Deze locatie biedt een perfecte locatie voor mooie partijen, maar ook kleine familieweekenden of grotere familie reünies. De Bed & Breakfast heeft 21 kamers, mooi landelijk gelegen, waardoor het klein en gezellig aandoet. Wij hebben ook veel culinaire arrangementen waarmee we onze gasten van buiten de regio de gelegenheid om van onze Zeeuwse Zaligheden te genieten.

Het restaurant is zo ingedeeld dat het voor ieder wat wils geeft. Er is een rustieke à la carte ruimte,die gevestigd is in omgebouwde klassieke boerenschuur uit 1920. Onder de oude spanten, met de kroonluchters en de open haard ontstaat een gezellige en bijzondere ambiance.

Er is een Brasserie, met bar voor de lunch, borrel of diner. Wij bieden hier ook de voorzieningen die horen bij het fietscafé.

Er is een mooie Serre waar lang in het najaar en vroeg in het voorjaar binnen-buiten gezeten kan worden door de houtkachel en de warmtelampen. Naast de serre vindt u ons terras. Hier kunt u genieten van een lunch, diner of een glas wijn terwijl de kinderen hier naar hartelust kunnen spelen.
Daarnaast hebben wij een aantal mooie intieme ruimtes waar groepen kunnen dineren. Zo hebben wij de bibliotheek en het oude “varkenskot”.
Wij zijn 7 dagen per week geopend gedurende het hele jaar.
Wilt u een keer komen dineren bij ons in het restaurant?
U kunt telefonisch contact opnemen met 0113-302100 (na 11:00 uur) of mailen naar korenbeurs@landgoedrijckholt.nl 

Vijf restaurants maken kans op de PZC Award Beste Restaurant van 2018. De PZC-recensenten Elian van 't Westeinde, Bob Maes en Frank Balkenende bezochten dit jaar in totaal 50 Zeeuwse restaurants. Er waren meer verrassingen dan tegenvallers. De vijf finalisten :

De Vijverhoeve, Sint Anna ter Muiden

’t Vlasbloemeken, Koewacht

Spetters, Breskens

De Korenbeurs, Geersdijk

Chill, Zoutelande

Reacties

  1. Salud in Scharendijke is dit jaar het enige Zeeuwse café met een plek in de Café Top 100 van vakblad Misset Horeca. De eeterij-stapperij staat op plek 23. Dat is vanavond bekend gemaakt. Vorig jaar eindigde De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee nog bovenaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het kleinste stadje van Zeeland herbergt de winnaar van de PZC Award Beste Restaurant 2018. De Vijverhoeve in Sint Anna ter Muiden mocht woensdag de glazen PZC-plaquette in ontvangst nemen. ,,We zijn ongelooflijk blij en trots”, glundert chef-kok en eigenaar Bart Grahame.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Restaurants De Kromme Watergang uit Hoofdplaat en Meliefste uit Wolphaartsdijk zijn in de prijzen gevallen bij de vijfde editie van de Restaurant Awards. Dat zijn prijzen die worden bepaald door de 500 beste chefs van Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Café Sijf aan de Oude Binnenweg in Rotterdam is op de eerste plaats geëindigd in de Café Top 100 van Misset Horeca. Salud! uit Scharendijke eindigde als 8ste en is daarmee het best scorende café uit Zeeland.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten