De marina haven van Port Zélande onder de loep

Marina is meer dan een Italiaanse meisjesnaam. Het is tevens een benaming voor een jachthaven met veel faciliteiten. Wat dit met Center Parcs te maken heeft? Wel, in Port Zélande vinden we een marina haven. Dat geeft een extra toets aan dit vakantiepark.


Over Marina Port Zélande

Marina haven Port Zélande ligt in Ouddorp, Zuid Holland. Ze ligt aan de westkant van het Grevelingenmeer. Als onderdeel van het Deltagebied is het Grevelingenmeer het grootste en helderste zouwatermeer van West-Europa. Het is ongeveer 11.000 hectare groot!
In totaal zijn er meer dan 800 ligplaatsen. Naast allerlei standaard faciliteiten, zoals speel-en sportvoorzieningen, restaurants, gratis WiFi, enz., is er ook een modern Service Center waar je voor diverse reparaties en onderhoudswerkzaamheden terecht kan.




Het strand bij Ouddorp is uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland. De gemeente Goeree-Overflakkee ontving donderdag op Vlieland de eerste prijs in de Schoonste Stranden Verkiezing. In 2016 en 2017 werd het strand al ‘schoonste van Zuid-Holland’.





Reacties