Zeeuwse boeken

<b>'Hoor nu mijn stem' van Franka Treur. </b>Psychologische roman waarin de Zeeuwse Geraldina Wisse het geloof verliest. Of, beter gezegd: het geloof verliest haar.
'Hoor nu mijn stem' van Franka Treur. Psychologische roman waarin de Zeeuwse Geraldina Wisse het geloof verliest. Of, beter gezegd: het geloof verliest haar.
<b>'Middelburg, gezicht van een stad' van Jeanine Dekker e.a.</b> Overzicht van de geschiedenis van Middelburg, van de verlening van stadsrecht in 1217 tot vandaag de dag.

'Middelburg, gezicht van een stad' van Jeanine Dekker e.a. Overzicht van de geschiedenis van Middelburg, van de verlening van stadsrecht in 1217 tot vandaag de dag.
<b>'Broeder, schrijf toch eens' van Rinus Spruit.</b> Auto-biografische roman over een man die gaat verhuizen.

'Broeder, schrijf toch eens' van Rinus Spruit. Auto-biografische roman over een man die gaat verhuizen.
<b>'Versailles aan de Schelde' van Anna van Suchtelen.</b> Een enkel beeld en waterpartij herinnert aan het verdwenen paleis Zorgvliet in Ellewoutsdijk. Anna van Suchtelen herbouwt het buitenhuis in haar boek.

'Versailles aan de Schelde' van Anna van Suchtelen. Een enkel beeld en waterpartij herinnert aan het verdwenen paleis Zorgvliet in Ellewoutsdijk. Anna van Suchtelen herbouwt het buitenhuis in haar boek.
<b>'De meid' van Marlies Allewijn.</b> Neeltje Lokerse uit Yerseke was ruim honderd jaar geleden een ‘explosieve’ dienstbode. In de nieuwe roman ‘De meid’ van Marlies Allewijn lezen we over haar ‘furie’ tegen onrecht en misbruik.

'De meid' van Marlies Allewijn. Neeltje Lokerse uit Yerseke was ruim honderd jaar geleden een ‘explosieve’ dienstbode. In de nieuwe roman ‘De meid’ van Marlies Allewijn lezen we over haar ‘furie’ tegen onrecht en misbruik.
Heeft u een andere favoriet? Klik deze optie aan, en maak vervolgens uw keuze uit de longlist hieronder.





Reacties